contact

e-mail: service @ bladerboeken.nl

telefoon: 0610020663 (JvS Marketing | Jos van Spelde)

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

0/1000

Ongeldige invoer

Spam Beveiliging Ververs Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

over ons

De basis van onze onderneming en initiatieven ligt in het met elkaar verbinden van mensen om daar wederzijds voordeel uit te halen. Met meer dan 25 jaar netwerk ervaring besloten wij om 15 jaar geleden dit ook op digitaal gebied toe te gaan passen. Hiervoor ontwikkelde wij systemen en koppelden deze aan elkaar om deze samen te laten werken. Het resultaat leverde enorm veel op aan kracht in selecties op het gebied van online marketing en netwerken.

De technieken ontwikkelde zich verder en wij zagen hierdoor er dat steeds meer mogelijkheden kwamen die de nadelen van websites en standaard PDF's oplosten. Omdat wij vinden dat technische oplossingen voor iedereen beschikbaar moeten zijn besloten we om ook de digitale techniek achter bladerboeken beschikbaar te maken. We hebben hiervoor bladerboeken.nl opgezet. Een service dienst die PDF bestanden omzet in html5 bladerboeken.

Om alles betaalbaar en toegankelijk te houden, kan er gekozen worden voor eigen hosting of onze hosting service. Inmiddels bedienen we daar vele klanten in.

 

JvS Network Marketing Netherlands

Dit is de naam van de basisonderneming. Hieraan zijn diverse initiatieven opgestart in de loop der tijd. Soms als project om mensen samen te brengen, soms als service voor diensten. Enkele labels zijn lifestyleseuro.com en livebetterfeelgreat.nl

Ik, Jos van Spelde, ben de drijvende kracht achter JvS network Marketing. Op de website jvsmarketing.nl staan uitleg over wat elk initiatief omvat.

 

Persoonlijke aandacht

Wij vinden aandacht voor u belangrijk. Uw situatie is namelijk uniek en dat verdiend een maatwerk oplossing. Wij vinden die altijd wel en u krijgt altijd een oprecht antwoord, ook al betekend dit dat wij u zelf niet kunnen helpen, maar iemand anders die wij kennen wel.
Vele klanten leggen hun wensen aan ons voor en geven ons het vertrouwen om oplossingen te bedenken.

 

Contact op niveau dat nodig is

Meestal kan er contact per e-mail plaatsvinden. Soms vraagt een situatie of vraag een persoonlijk gesprek via de telefoon. Dat is allemaal geen probleem en wij streven ernaar om u altijd in korte tijd te antwoorden of met u in contact te komen.